Rezultatele căutării dvs.

2 Terenuri de 4750 m2 cu PUZ APROBAT pentru hale in Sofronea

Exclusivitate
DCIM100MEDIADJI_0178.JPG DCIM100MEDIADJI_0181.JPG DCIM100MEDIADJI_0179.JPG DCIM100MEDIADJI_0182.JPG

€ 30,000

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 19442
Preț: € 30,000
Suprafață teren: 4,750 m2
Front Stradal: 55
Tip Teren: Agricol
Situație juridică: Intabulat

Despre această proprietate

2 Terenuri de 4750 m2 cu PUZ APROBAT pentru hale in Sofronea

Daca sunteti investitor si doriti sa cumparati un teren cu PUZ APROBAT pentru constructie de hale la un pret competitiv sau daca va aflati in cautarea unei locatii potrivite, pentru a va construi noua hala, avem placerea sa va anuntam ca am gasit 2 terenuri de 4750 m2, potrivite nevoilor dvs. Pretul afisat este pentru un singur teren de 4750 m2

Terenurile sunt lipite unul de celalalt au fiecare un front stradal de 53 m si sunt potrivite pentru constructia de hale, din PUZ reiesind posibilitatea de constructii de 57% din suprafata totala a terenurilor. Terenurile pot fi cumparate impreuna sau separat.

Terenurile sunt lipite de calea ferata de mare viteza Arad-Curtici, iar accesul la terenuri este extrem de facil, aflandu-se la doar la 100 m de DJ 709 B, in zona industriala din Sofronea, la distanta de 8 km de Centura Aradului, la distanta de 15 km de autostrada A1 si la 15 km de aeroport.

Pentru a ajunge de la hala la Autostrada, noul proprietar va intra pe DJ 709 B, sosea ce se intersecteaza cu Centura Aradului la intrare in Arad, iar de pe centura se poate urca direct pe autostrada A1, fara a mai fi nevoit sa intre sau sa parcurga orasul.

Aflandu-se la mijlocul drumului dintre Arad si Curtici, zona industriala Sofronea are un potential extraordinar de dezvoltare, urmand ca in viitorul apropiat in zona sa se dezvolte noi proiecte industriale. In prezent, in parcul industrial din Sofronea isi desfasoara activitatea diferite companii din domenii precum cel agricol si de prelucrare al lemnului.

Ca utilitati, noul proprietar va putea sa isi traga curentul din apropiere, apa o va putea obtine cu ajutorul unui foraj, iar partea de canalizare poate fi asigurata de un sistem de vidanjare.

Va stam la dispozitie si cu suport si solutii in vederea ACCESARII DE FONDURI sau CREDIT pentru achizitia terenului si pentru dezvoltarea sau lansarea afacerii dvs.

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati, va stam cu drag la dispozitie.

 

Doresti sa #VINZI sa #INCHIRIEZI, sa #INVESTESTI sau sa #CUMPERI o proprietate?

CONTACTEAZA-NE SI LASA-NE SA TE AJUTAM SA ITI VINZI SAU SA ITI GASESTI PROPRIETATEA VISATA!

Amenities and Features

Curent trifazic

Contactează-mă

Planificați o prezentare?
Puteți răspunde la mesaje private din pagina „Inbox” din contul de utilizator.
  • Căutare Avansată

    € 5,000 la € 500,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator Rate Credit Ipotecar

Comparați anunțurile