Rezultatele căutării dvs.

Două case tradiționale, în Măderat, într-un sat încărcat de istorie(ID: 25160)

PREȚ NOU: € 39,600 PREȚ VECHI: 42000

Maderat, Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 25160
Preț: PREȚ NOU: € 39,600 PREȚ VECHI: 42000
Suprafață Propreitate: 180 m2
Suprafață teren: 1,400 m2
Camere : 5
Dormitoare: 3
Anul construcției: 1970
Număr Nivele: 1
Suprafață Utilă: 150
Front Stradal: 18
Tip Teren: Rezidențial
Compartimentare: Semidecomandat
Structură imobil: Cărămidă cu Văiugă
Structură acoperiș: Țiglă ceramică
Rame ferestre: Lemn
Uși interioare: Lemn
Radiatoare căldură: Sobe pe lemne

Despre această proprietate

Două case tradiționale, în Măderat, într-un sat încărcat de istorie(ID: 25160)

ID PROPRIETATE:  25160

Iti prezentam posibilitatea sa achizitionezi mai mult decat o gospodarie formata din 2 case, un garaj si un sopron cu lemne in Maderat, si iti oferim posibilitatea sa descoperi posibilitatea de a te muta intr-un sat linisitit, cu vecini gospodari si aer curat, intr-un loc inconjurat de natura, intr-o zona incarcata de istorie, cu diferite comori ingropate in pamant, o parte fiind deja descoperite de-a lungul timpului. Casele, desi sunt construite din caramida cu vaiuga, sunt extrem de solide. O casa are 3 camere, iar a doua casa are 2 camere. Ambele case se afla la strada si sunt separate de poarta de intrare in curte care duce la garaj si sopron. Casa mare are 2 dormitoare, 1 sufragerie si 1 hol. Casa mica are 1 dormitor, o sufragerie, 1 camara si 2 pivinte. Suprafata terenului este generoasa, de 1400 m2, cu un front stradal de 18 m. Impreuna casele au in jur de 180 m2 construiti, iar incalzirea este asigurata de sobe pe lemne.

Curtea este generoasa cu poarta dubla la strada, iar gradina este spatioasa si permite transformarea ei intr-un vis implinit, indiferent ce doresti sa cultivi in ea, sa iti plantezi o livada, o vie, solarii moderne, iar lista poate continua.

Casa are curent, apa este asigurata de la fantana, iar daca doresti sa te conectezi la retea, trebuie sa sti ca apa si canalizarea sunt la poarta. Casa necesita cosmetizare si renovare, dar pretul de achizitie convenabil, iti va permite sa o amenajezi dupa bunul plac, intr-un buget rezonabil si cu siguranta mult mai rentabil decat daca ar fi sa te apuci sa o construiesti de la 0.

Maderat este un sat pitoresc pozitionat in vestul Muntilor Zarandului la 144-146 m deaspupra marii, unde s-au descoperit mai multe obiecte si dovezi de asezaminte ce dateaza inca din eneolitic, din perioada 4500-3500 î.Hr, dar prima atestare o gasim in anul 1214. La nr 431 au fost descoperite mai multe statui de pe vremea romanilor care au fost duse la Muzeul din Budapesta. Zona a fost una circulata si dorita de conducatori vremilor trecute.

Tu unde alegi sa iti cumperi viitoarea casa la tara?

Facilități și caracteristici

Other Features
Curent monofazic
Pod
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Se vinde cu credit

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

ROTARU DIANA