Rezultatele căutării dvs.

2 case in Semlac construite pe un teren de 1939 m2

DCIM100MEDIADJI_0424.JPG DCIM100MEDIADJI_0425.JPG

€ 28,000

Semlac, Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 21298
Preț: € 28,000
Suprafață Propreitate: 130 m2
Suprafață teren: 1,939 m2
Camere : 3
Dormitoare: 2
Băi: 1
Număr Nivele: 1
Suprafață Utilă: 100
Front Stradal: 15
Tip Teren: Rezidențial
Compartimentare: Semidecomandat
Structură imobil: Văiugă
Structură acoperiș: Țiglă ceramică
Structură gard: Sârmă
Structură alei: Asfalt
Pereți interiori: Lavabil
Rame ferestre: Lemn
Tip sticlă ferestre: Geam clar
Radiatoare căldură: Sobe pe lemne

Despre această proprietate

2 case in Semlac construite pe un teren de 1939 m2

Zona rurală devine tot mai căutată prin faptul că oferă liniște, aer mai curat, oameni mai sociabili, siguranță, libertate de mișcare si nu în ultimul rând, costuri și taxe mai mici . Economia în această zonă este predominant agrară, localitatea fiind cunoscută în regiune ca un important bazin cerealier și legumicol. Producțiile bune obținute susțin sectorul zootehnic, sector agricol specializat în creșterea porcilor și bovinelor. Dacă iti cauti un teren in Semlac unde sa iti construiesti noua casa sau daca ești un investitor și te gândești la o mică fermă, sau la o pensiune cu fermă agroturistică sau ești om gospodar ce îți place să lucrezi pământul, atunci e foarte posibil să am pentru tine casa și locul de care ai nevoie.

În Semlac, o comună situată în sud-vestul Câmpiei Aradului, la o distanță de 37 km față de municipiul Arad chiar la șoseaua principală un teren cu 15 m front stradal, în suprafață de 1939 m2 așteaptă să fie transformat în ceva profitabil. Pe teren sunt construite doua corpuri de case. Un corp (fost magazin) cu ziduri de cărămidă format dintr-un spațiu generos poate fi compartimentat in camera de dormit și sufragerie, are bucătărie, un hol și o baie. Este racordat la curent trifazic, apă, canalizare și are posibilitate de racordare la gaz. Cel de al doilea corp este din văiugă și nu este racordat la toate utilitățile, ci doar la curent. Încălzirea este asigurată de teracote. Acest de al doilea corp poate fi renovat sau demolat și ridicată o altă clădire cu o destinație pofitabilă. În curte are și o fântână cu hidrofor de unde îți poți alimentacu apa gospodăria. Această proprietate cu o suprafață de teren atât de mare și poziționată în asemenea loc, desi necesită unele investiții, privind avantajele, merită toți banii.

În vecinătate sunt școală primară, școală generală, magazin alimentar, biserică, piață, secția de poliție, rizerie, medic de familie și medic veterinar.

Dacă te decizi să cumperi această proprietate posibilitățile de plată sunt multiple. Se poate și cu credit ipotecar. Noi îți oferim tot suportul în demersul privind obtinerea creditului, cu prioritate la partenerii nostri bancari. Ce spui? Crezi că merită să vezi această proprietate? Tot ce trebuie să faci, e să mă contactezi și împreună putem stabili o vizionare

Tranc & Tranc – Imobiliare VR

Amenities and Features

Apă caldă
Apă rece
Bar
Birou
Bucătărie
Cămară
Camere video
Canalizare Rețea
Curent monofazic
Faianță
Gresie
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Sală de evenimente
Se vinde cu credit
Sufragerie

Contactează-mă

Planificați o prezentare?
Puteți răspunde la mesaje private din pagina „Inbox” din contul de utilizator.
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 500,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator Rate Credit Ipotecar

Comparați anunțurile