Rezultatele căutării dvs.

PF – Exclusivitate – Teren Constructii Rezidentiale

INSTRUCȚIUNI PAS-CU-PAS ÎN VEDEREA AGREERII ȘI SEMNĂRII ACORDULUI DE INTERMEDIERE AL IMOBILULUI


Ca Agenție Imobiliară atestată, Tranc & Tranc SRL vă stă la dispoziție cu servicii complete în vederea intermedierii proprietății pe care o dețineți. Pentru a vă reprezenta interesele, avem nevoie de acordul dvs. Pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a agreea și semna acest acord sunt următorii:

Pasul 1: Citirea și agreerea normelor GDPR

Pasul 2: Citirea și agreerea condițiilor și clauzelor prezentate în "Contractul de reprezentare în vederea intermedierii imobiliare"

Pasul 3: Odată ajuns la pasul 3, va trebui să completați câmpurile libere găsite în formular cu datele personale ale proprietarului/lor și caracteristicile proprietății. Mai apoi se vor atașa poze cu buletinul/ele proprietarului/ilor si alte acte care dovedesc statutul de proprietar/i al proprietății intermediate (Extras Carte Funciară, Contract de Vânzare- Cumpărare, Adeverință, Titlu de proprietate, etc). În final, se semnează digital contractul de către proprietar/i. Toate informațiile adăugate în această pagină și IP-ul folosit la semnarea acestui contract, vor aparea trecute în "Contractul de reprezentare în vederea intermedierii imobiliare". Un exemplar al acestui contract va fi trimis la adresa de e-mail specificată de dvs în Pasul 3.

Comparați anunțurile