fbpx
faceti click pentru a activa zoomul
Cautare...
Nu am gasit rezultate
deschide harta
Vezi Harta Rutiera Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet
Vedere din Strada

0 € la 4,000,000 €

More Search Options

0 € la 5,000 €

More Search Options
Am gasit 0 rezultate. Vezi rezultatele
Cautare Avansata

0 € la 5,000,000 €

More Search Options
am gasit 0 rezultate
Rezultatele cautarii

Strandul Moneasa

1,990,000 €

Strandul Moneasa

Nu-ti mai cheltui timpul si banii cu deplasarile pentru vizualizarea de imobile fiindca noi iti oferim date complete despre proprietati si posibilitatea sa le vizitezi fara sa te deplasezi, din confortul casei tale, impreuna cu persoanele pe care doresti sa le implici in achizitia imobilului visat. Intra in noua era a tehnologiei din domeniu imobiliar si vizualizeaza virtual la 360 grade majoritatea proprietatilor din portofoliul nostru.

Statiunea Moneasa este una dintre cele mai vanate statiuni din jud Arad si din tara, atunci cand vine vorba de recuperare medicala si de relaxare. Unul dintre motivele pentru care aceasta statiune este atat de cautata este datorita apei curative extrasa de la mari adancimi si datorita calitatii foarte ridicate a aerului. Nivelului crescut de ioni negativi, de peste 1500 unitati este foarte benefic organismului.

De cand a fost renovat, Strandul din Moneasa aduce profit an de an, iar potentialul de dezvoltare al afacerii este inca foarte ridicat.

Domeniul, pe care se intinde strandul, este complet ingradit si are 3 cai de acces. Pe domeniul strandului ve-ti gasi 1 bazin de 25 m × 12 m si 2 bazine de 14 m × 6 m, alimentate cu apa termominerala, la o temperatura medie de 26 grade. Pe pe spatiul verde va asteapta sezlonguri pe care sa va inindeti atunci cand va doriti sa va relaxati intr-un mediu comfortabil si curat. Strandul din Moneasa mai este dotat cu 2 bai publice cu vestiare, o cladire care in prezent functioneaza ca si restaurant si sala de evenimente. Tot aici ve-ti gasi singura sala de bowling cu 2 piste din Moneasa. Pe domeniul strandului mai sunt construite 15 bungalowuri de 3 stele, cu 2 si 3 locuri. Tot pe doemniu strandului, mai este disponibila o casa cu etaj care la parter functioneaza ca  bucatarie cu bar. In fata casei se intinde o terasa spatioasa unde pot sa manance sau sa bea 120 persoane.

Tot in acest pret sunt incluse si un teren de fotbal, cu gazon sintetic, cu nocturne si o vila de lux cu etaj si demisol, cu 3 dormitoare, 2 terase, 1 dresing, 1 camera de relaxare, 4 bai, 1 living, 1 bucatarie, 1 loc de luat masa si un garaj.

Aceasta afacere aduce an de an mii de clienti. Potentialul de dezvoltare al acestei afaceri este enorm, in cazul in care bazinele s-ar acoperii si s-ar extinde afacerea oferind si alte oportunitati de divertisment precum spa, tiroliene, tras cu arcul etc. Aceasta afacere este una extrem de placuta cu posibilitati nelimitate de organizare de evenimente exclusiviste sau publice.

Daca sunteti interesat sa investestiti intr-o afacere profitabila, cu o posibilitate de dezvoltare enorma, Tranc & Tranc – Luxury Real Estate va sta la dispozitie cu toate informatiile necesare.

 

 

adauga la favorite     61
Id Proprietate: 18773
Pret: 1,990,000 €
Camere: 20
Dormitoare: 18
Bai: 21
Numar Dressing-uri: 1
Numar Bai: 21
Numar Bucatari: 4
Numar Locuri De Luat Masa: 1
Numar Sufragerii: 1
Numar Terase: 3
Compartimentare: Decomandat

Facilități și Caracteristici

pod
piscină
curte spate
curte față
mașină de spălat rufe
mașină de spălat vase
Parcare
curent monofazic
curent trifazic
foișor
garaj
jacuzzi
bar

Schiță proprietate

Agentul dumneavoastră

Cristian Tranc

Cristian Tranc

Administrator I Principal Broker
0721633844, 0721633844

Contacteaza-ma

Comparati ofertele