fbpx
faceti click pentru a activa zoomul
Cautare...
Nu am gasit rezultate
deschide harta
Vezi Harta Rutiera Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet

0 € la 4,000,000 €

More Search Options

0 € la 5,000 €

More Search Options
Am gasit 0 rezultate. Vezi rezultatele
Cautare Avansata

0 € la 5,000,000 €

More Search Options
am gasit 0 rezultate
Rezultatele cautarii

Proprietate formata din 2 apartamente + 1 garsoniera + garaj dublu in Cartierul Functionarilor

239,800 €

Proprietate formata din 2 apartamente + 1 garsoniera + garaj dublu in Cartierul Functionarilor

Atunci cand vine vorba de piata imobiliara, cartierul Functionarilor este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai scumpe cartiere din judetul Arad. Renumele de cartier scump, la castigat, in primul rand, datorita pozitionarii lui, in inima municipiului Arad, in apropierea zonelor principale ale Aradului, la cateva sute de metri de zona ultracentrala, Spitalul Judetean, Consiliu Judetean, lacul de la Podgoria, Catedrala Ortodoxa, Kaufland, Lidl etc.

In prezent, in acest cartier locuiesc persoane care conduc afaceri mari sau persoane care ocupa functii importante in institutiile de stat. Daca cumva te gandesti sa te muti in acest cartier, pretul unui m2 de teren poate urca pana la 250 euro/m2.

In aceasta zona, vei gasi putine proprietati sau terenuri disponibile la vanzare, iar proprietatea care vrem sa ti-o propunem este speciala datorita facilitatilor si dotarilor care se incadreaza la nivelul de confort mediu spre lux si a pretului fara concurenta de doar 277 euro / m2, raportat la suprafata utila (calculul a fost facut tinand cont de pretul mediu al terenului in aceasta zona de 125 euro/m2).

Bine ai venit in universul Tranc & Tranc – Luxury Real Estate. Imi face o deosebita placere sa va prezint posibilitatea de a va muta intr-unul dintre cele mai scumpe cartiere din judetul Arad, intr-o vila construita din caramida in 2007 din materiale de calitate superioara, pe o suprafata de 510 m2, la un pret fara concurenta.

In continuare, veti putea descoperi detalii despre o proprietate de 780 m2 construiti si 634 m2 utili care dispune de 9 camere, impartite in 3 apartamente si o camera de recreere / garsoniera cu terasa, cu 3 bucatarii dintre care una este de vara, cu acces din curte, 5 bai, 3 living room-uri. Proprietatea mai dispune de 2 garaje, cusca pentru caine, gratar si inca 2 terase.

Sala de recreere / garsoniera se afla deasupra celor 2 garaje si are 50 m2 utili, unul dintre apartamente se afla la parter si are 2 camere. Celelalte 2 apartamente au 3 camere si le gasim la parterul, respectiv la mansarda vilei. O fatada a vile ofera acces direct la strada. Fiecare dintre aceste 2 apartamente dispune de 240 m2 utili. Zona este linistita cu trafic scazut si vecini alesi pe spranceana.

Acoperisul a fost construit conform normelor de calitate si izolare norvegiene. Acoperisul este construit dintr-un model special de sindrila bituminoasa, cumparata din Norvegia, care garanteaza o izolatie termica si fonica buna si protectie impotriva traznetelor. Izolatia acoperisului a fost construita pe 2 randuri de capriori cu izolatie din vata minerala.  In cazul unei pene de curent, aceasta este singura casa din cartier care va avea curent.

Confortul acestui apartament mai este oferit si de climele performante montate in toate camerele dar si de cele 2 centrale termice, disponibile pentru fiecare apartament in parte.

Stadiul general de confort al acestui imobil, se incadreaza la nivelul mediu spre lux, datorita faptului ca 2 dintre cele 3 imobile (apartamentul cu 2 camere si camera de recreere / garsoniera cu terasa) nu sunt mobilate de lux.

Aceasta proprietate, datorita zonei, poate avea atat destinatie rezidentiala, cat si cea a unui sediu sau punct de lucru al unei firme.

Pretul propus pentru listare este unul promotional, daca tinem cont de valoarea terenului estimata la 63750 euro. In acest caz valoarea / m2 al suprafetei utile totale a celor 4 proprietati si a garajului ar fi de 277 euro/ m2. Valoarea reala a acestei proprietati poate depasi usor suma de 380000 euro (constructii 500 euro/m2 × suprafata utila 634 m2 + teren 63750 euro).

In cazul inchirierii acestei proprietati, valoarea chiriei poate depasi usor 2000 euro / luna.

Profita de aceasta ocazie unica, pentru ca, cu siguranta nu veti mai intalni pe piata imobiliara o proprietate similara la acest nivel de dotare, facilitati, zona si pret.

adauga la favorite     63
Id Proprietate: 18657
Pret: 239,800 €
Suprafata utila: 634,00 m2
Marimea Terenului Proprietatii: 510,00 m2
Camere: 9
Dormitoare: 6
Bai: 3
Numar Camere: 9
Numar Bai: 5
Numar Bucatari: 3
Numar Locuri De Luat Masa: 1
Numar Sufragerii: 2
Numar Terase: 2
Suprafata Utila: 634
Suprafata Teren: 510
Compartimentare: Sermidecomandat
Structura Scari: Beton

Facilități și Caracteristici

pod
curte spate
mașină de spălat rufe
mașină de spălat vase
curent monofazic
curent trifazic
garaj
jacuzzi
sistem de filtrare și dedurizare al apei

Schiță proprietate

Agentul dumneavoastră

Cristian Tranc

Cristian Tranc

Administrator I Principal Broker
0721633844, 0721633844

Contacteaza-ma

Comparati ofertele