fbpx
faceti click pentru a activa zoomul
Cautare...
Nu am gasit rezultate
deschide harta
Vezi Harta Rutiera Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet
Vedere din Strada

0 € la 4,000,000 €

More Search Options

0 € la 5,000 €

More Search Options
Am gasit 0 rezultate. Vezi rezultatele
Cautare Avansata

0 € la 5,000,000 €

More Search Options
am gasit 0 rezultate
Rezultatele cautarii

Hala / Depozit de 10000 m2 in Chisineu Cris la jumatate de pret

PRET NOU: 1,490,000 € Pret vechi: 1.690.000 euro
Chisineu Cris, ,
adauga la favorite
26

Hala / Depozit de 10000 m2 in Chisineu Cris la jumatate de pret

 

In continuare, va prezentam in regim de exclusivitate oportunitatea de a deveni noul proprietar al unei hale de 10000 m2 construita pe un teren de 25000 m2 in Chisineu Cris cu acces la drumul european dintre Arad si Oradea, vis-a-vis de Maschio Gaspardo. Activele scoase la vanzare sunt compuse dintr-o hala, cladire de birouri, cladire la poarta pentru paza si un gard de delimitare al proprietatii. Pe proprietate exista un hidrant exterior montat pentru situatii de incendii, iar hala are 4 usi dintre care 2 se afla cu fata la drumul european, accesul fiind asigurat de poarta principala si o poarta secundara. Datorita regimului de inaltime de 5,7 m utili si 6,3 m la coama, aceasta hala este pretabila, atat pentru productie, cat si pentru depozitare.

Tur
Luminatoarele montate pe hala asigura reducerea costurilor cu iluminaria spatiului interior si ofera o lumina naturala pe timpul zilei. Ca utilitati, hala are instalat curentul, canalizarea si apa, mai putin gazul care se afla la strada. Hala este compartimentata in mai multe incaperi, iar delimitarea este facuta cu ajutorul unor pereti de caramida care pot fi demolati in cazul in care noul proprietar doreste o recompartimentare a halei. Structura halei este din stalpi de beton armat si este invelita la exterior cu tabla. Cladirea de birouri este construita din stalpi de beton si caramida. Pana in prezent destinatia halei a fost cea de depozitare si de productie piese metalice.

Tur video la 360 grade

 

 

Activele scoase la vanzare sunt pozitionate strategic, la marginea orasului Chisineu Cris pe drumul european E671 ce leaga orasul Arad de Oradea. Distanta pana la autostrada din Arad este de doar 47 km, iar distanta pana la granita cu Ungaria prin Varsand este de 24 km. Chisineu Cris este unul dintre cele mai dezvoltate orase din judetul Arad, oferind facilitati precum benzinarii, pensiuni si hoteluri, hypermarketuri, fast food-uri, mijloace de transport in comun, restaurante etc. Zona sa dezvoltat de-a lungul timpului datorita firmelor care au investit in ridicarea unor hale de productie si depozitare, atat in Chisineu Cris, cat si in Nadab, astfel ca branduri precum Maschio Gaspardo, Sapa, Kromber & Schubert, Contitech Continental sau EKR Elektrokontakt Romania au considerat ca aceasta zona este cea care le poate asigura dezvoltarea unei afaceri de succes.

Tur video: 

 

Hala necesita renovari si cosmetizare capitala, de la renovarea pardoselii de beton, pana la repararea acoperisului si indepartarea mucegaiului de pe pereti, hala nefiind functionala de mai bine de 10 ani. In valoarea de vanzare a activelor sa tinut cont de acest aspect si de faptul ca ar necesita o investitie de aproximativ 300000 euro pentru a duce imobilele in stare de functionare. Acest lucru asigura rentabilitatea achizitiei acestor active in detrimentul construirii unei hale noi care l-ar putea costa pe noul proprietar aproape de doua ori mai mult.

Pentru mai multe detalii puteti viziona clipul video sau turul video la 360 grade cautand pe youtube „hala chisineu cris”. In cazul in care va putem fi de folos cu mai multe detalii, va rugam nu ezitati sa ne contactati.

Adresa: Chisineu Cris
Stat/Judet:
Tara: Romania
Deschideti în Harti Google
Id Proprietate: 19904
Pret: PRET NOU: 1,490,000 € Pret vechi: 1.690.000 euro
Suprafata utila: 10 000,00 m2
Marimea Terenului Proprietatii: 25 000,00 m2
Anul Constructiei: 1977
Numar Nivele: 2
Suprafata Desfasurata: 10000
Suprafata Utila: 9500
Suprafata Teren: 25000
Tip Teren: Intravilan
curent trifazic
energie electrica - retea
apă - rețea
gaz - la strada
canalizare - retea
Detaliile mele

Cristian Tranc

Administrator I Principal Broker
cristiantranc

Contacteaza-ma

Programați o vizualizare a proprietatii?
Puteti raspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Recenziile Proprietatii

Trebuie saconecteaza-te pentru a posta o recenzie

Listari asemanatoare

Vanzare
Oferta fierbinte

Cladire noua de birouri / Showroom / Hala / ...

580,000 €
Cladire noua de birouri / Showroom / Hala / Parcare in Gradiste, Arad Tranc & Tranc – Virtual Reality Rea [mai mult]
Cladire noua de birouri / Showroom / Hala / Parcare in Gradiste, Arad Tranc & Tranc – Virtual Reality Rea [mai mult]
2 352,00 m2informatii complete
Vanzare
Oferta fierbinte

Hala (Ateliere + Birouri), Autogara, Statie ...

PRET NOU: 590,000 € Pret vechi: 715,000 Euro
Autogara, Ateliere, Birouri, Statie de alimentare cu carburant, Platforma betonata de 1,6 ha la pret competitiv in [mai mult]
Autogara, Ateliere, Birouri, Statie de alimentare cu carburant, Platforma betonata de 1,6 ha la pret competitiv in [mai mult]

Comparati ofertele