fbpx
faceti click pentru a activa zoomul
Cautare...
Nu am gasit rezultate
deschide harta
Vezi Harta Rutiera Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet
Rezultatele cautarii

Ferma agricola si fabrica de prelucrare a metalului in Judetul Arad

2,750,000 €

Ferma agricola si fabrica de prelucrare a metalului in Judetul Arad

In continuare, ne face o deosebita placere sa va prezentam spre achizitie o ferma noua, din 2015, cu un potential enorm de dezvoltare si de obtinere a unui profit anual considerabil. Sursele actuale de venit ale fermei sunt obtinute din agricultura si din prelucrari mecanice. Potentialul de dezvoltare al acestei ferme este major, fiindca ferma ofera posibilitatea si indeplineste conditiile de mediu necesare cresterii animalelor, colectarii si vanzarii laptelui, se pot monta panouri voltaice, se pot construi silozuri pentru depozitarea cerealelor, se poate construi pista pentru un aerodrom etc.

Aceasta ferma vine la pachet cu o fabrica de prelucare a metalului care aduce profit anual in baza unor contracte semnate cu firme importante din domeniu.

Ferma a fost construita pe 12600 m2 de teren si este compusa din soproane pentru utilaje, depozit cereale, hala, padocuri pt animale, moara de cereale, fabrica completa de prelucrare a metalului, iar suprafata totala construita al celor 10 hale este de aproximativ 3000 m2. Vila moderna de 193 m2 construiti este pretabila, atat pentru locuit, cat si pentru birouri si este inclusa in pret impreuna cu 14 ha de teren arabil, proprietatea fermei si 430 ha teren agricol arendat.

In pretul de achizitie sunt incluse si utilajele agricole cu care proprietarul fermei poate lucra pana la 1500 ha de teren. Noul proprietar al acestei ferme va avea in parcul de utilaje agricole incluse, 3 tractoare John Deere, 4 combine IH Case, 3 pluguri cu 6 si 8 capuri pe o parte reversibile, disc Lemken 6 m, combinator de 8,4 m, masina de semanat Maschio Gaspardo pe 8 randuri cu buncar de 2t, 1 prasitoare cu 8 randuri, 3 bene cereale, 3 scarificatoare Maschio Gaspardo, masina de ierbicidat de 4000 l pe 24 m, manitou dieci de 3t, cisterna de apa 38000 litri etc.

Fabrica de prelucrare a metalului foloseste ca utilaje 2 masini debitat cu plasma si gaz, 8 strunguri, 5 freze,4 ghilotine, 2 apcanuri, 2 masini pe rol, 2 fireze de debitat, 6 aparate de sudura cu argon, 2 masini cutat tabla, 2 masini de facut roti dintate, 3 masini rectificat, 1 masina cu electroroziune, 5 masini de gaurit etc.

Ferma are curent electric trifazic cu o capacitate maxima de 250 kw, apa de la hidrofor, sapat la 42 m, iar canalizarea este asigurata de o fosa septica.

Pentru a afla mai multe detalii sau pentru a face o programare in vederea vizionarii fermei, asteptam din partea potentialilor clienti o scrisoare de intentie si dovada ca detin fondurile necesare sau au acces la o linie de credit care le permit achizitia acestei afaceri.

Adresa: Arad
Oras: ,
Stat/Judet:
Tara: Romania
Deschideti în Harti Google
Id Proprietate: 20073
Pret: 2,750,000 €
Suprafata utila: 12 600,00 m2
Marimea Terenului Proprietatii: 444 000,00 m2
Anul Constructiei: 2015
curent trifazic
energie electrica - retea
apă - hidrofor
internet - fibră optică
nu este gaz
canalizare - fosă septică
mobilat modern
Detaliile mele

Cristian Tranc

Administrator I Principal Broker
cristiantranc

Contacteaza-ma

Programați o vizualizare a proprietatii?
Puteti raspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Recenziile Proprietatii

Trebuie saconecteaza-te pentru a posta o recenzie

Comparati ofertele