fbpx
faceti click pentru a activa zoomul
Cautare...
Nu am gasit rezultate
deschide harta
Vezi Harta Rutiera Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet

0 € la 4,000,000 €

More Search Options

0 € la 5,000 €

More Search Options
Am gasit 0 rezultate. Vezi rezultatele
Cautare Avansata

0 € la 5,000,000 €

More Search Options
am gasit 0 rezultate
Rezultatele cautarii

Muzeul Teba

699,000 €

Se vinde Muzeul Teba din centrul Aradului

 

Salveaza timp si bani achizitionand un imobil cu Tranc & Tranc – Luxury Real Estate.

 

Avem placerea sa va prezentam o noua proprietate speciala din portofoliul Tranc & Tranc – Real Estate. Aceasta proprietate este speciala  prin istorie si prin amplasamentul lor, pentru ca ofera un bun acces catre zonele centrale ale Aradului. Aceasta proprietate, formata din 2 cladiri si un garaj, a apartinut familiei de nobili Neumann. Cladirea principala a fost construita in anii 1950, iar in prezent, aici putem vizita Muzeul Teba. Cladirea principala este impunataore si impresionanta si se afla la doar 5 min, de mers cu masina, de Primaria Arad, intr-o zona linistita.

Muzeul Teba se intinde pe o suprafata construita de 886 m2 pe doua nivele si beneficiaza la parter de un showroom generos, de prezentare, in care institutia pastreaza un patrimoniu pretios format din colectii de obiecte pentru prelucrarea textila si diferite ustensile pentru prelucrarea si teserea lor. La acestea se mai adaugă o biblioteca, desene, schite si hărti. Tot la parter, intalnim un spatiu la fel de generos, cu acces in curte, care in momentul de fata foloseste ca spatiu de depozitare, cu 2 grupuri sanitare. Din holul principal mai ai acces la un birou si la o camera tehnica, iar sus la etaj urcam intr-o camera de primire din care avem acces la 3 birouri, o bucatarie si un grup sanitar.

 

Pe proprietatea Muzeului Teba se mai afla o cladire folosita ca spatiu de depozitare in suprafata desfasurata de 788m2 iar langa sunt construite doua garaje de 24m2. In zona, unul dintre dezvoltatorii importanti ai judetului Arad a construit de curand un bloc. In vecinatatea cladirii se afla construit un bloc de P+4. Avand la dispozitie 2500 m2, permite viitorului proprietar posibilitatea de construire a unor blocuri noi care cu siguranta, datorita zonei, va atrage atentia tuturor celor interesati sa isi achizitioneze un apartament nou. Facilitatile multiple pe care le ofera zona, extrem de bine cotata, transforma aceasta proprietate intr-o oportunitate unica, de folosire a cladirilor pentru dezvoltarea unei afaceri sau de demolare a cladirilor si ridicarea de blocuri noi. Pentru detalii suplimentare si programarea unei vizionari va stam la dispozitie la datele de contact afisate.

 

 

adauga la favorite     63
Id Proprietate: 18708
Pret: 699,000 €
Suprafata utila: 1 674,00 m2
Marimea Terenului Proprietatii: 2 500,00 m2
Suprafata Utila: 1674
Suprafata Teren: 2500
Compartimentare: Sermidecomandat
Structura Scari: Beton

Facilități și Caracteristici

curent trifazic
garaj

Schiță proprietate

Agentul dumneavoastră

Cristian Tranc

Cristian Tranc

Administrator I Principal Broker
0721633844, 0721633844

Contacteaza-ma

Comparati ofertele