VILA DE LUX IN CARTIERUL MICALACA

1.700 Euro Se vinde la 590000 Euro · 8 Camere · Închiriere

Detalii

Vila de lux in Cartierul Micalaca

Cost chirie / m2: 2,62 euro

Cost achizitie imobil / m2: 908 Euro

COMISIONUL PENTRU VIITORUL CHIRIAS SAU CUMPARATOR ESTE 0.

Fa cunostinta cu una dintre proprietatile careia cu siguranta nu ii vei gasi nici un defect, iar calitatea materialelor folosite la constructie, cea a mobilierului și a utilitatilor au fost alese din gamele și brand-urile premium.

Daca iti doresti si te hotarasti sa programam o vizita, vei avea o supriza placuta inca din clipa in care vom intra pe strada unde se afla imobilul deoarece vei face cunostinta cu imobilele invecinate care iti vor inspira siguranta.

VILA DE LUX IN CARTIERUL MICALACA

Odata ajuns la proprietate, vei intalni o vila de lux cu un design special și modern de 650 m2, asezata pe un teren de 3000 m2, cu un front stradal de 40 m2, cu 8 camere, 4 dormitoare, o garsoniera( o camera, o bucatarie și o baie), 4 bai, o bucatarie, multa lumina si spatiu cat sa te rasfeti asa cum iti doresti alaturi de familia si prietenii tai, sa o modulezi dupa bunul plac sau sa o transformi intr-un sediu de firma. Ramane doar sa te hotarasti sa ne contactezi pentru a face cunostinta cu un imobil de lux, care poate deveni un vis împlinit.

Detalii imobil

Daca toate aceste facilitati le consideri interesante sau daca doresti sa iti oferim consultanta si sa intermediezi un imobil prin noi la COMISION 0, nu ezita sa ne contactezi.

Caracteristici

Harta

Micălaca, Arad, Arad County, Romania

Contact

Message has been sent successfully.

Leave a Reply

Menu Title