VILA DE LUX IN CARTIERUL MICALACA

SUPER OFERTA 190.000 Euro (Pret redus cu 30000 euro) · 8 Camere · Vânzare

Detalii

Vila de Lux in Cartierul Micalaca

La acest imobil comisionul de consiliere si de intermediere pentru cumparator este 0.

TUR PANORAMIC 360 – Vila de Lux in Cartierul Micalaca

Te invit sa faci cunostinta cu noul imobil din portofoliul Tranc & Tranc SRL. Ne face o deosebita placere sa va prezentam atat prin TURUL VIRTUAL PANORAMIC LA 360 GRADE, cat si prin TURUL VIDEO un imobil impunator, spatios si primitor. El se afla intr-o zona linistita si mult dorita de multi dintre aradeni si anume zona Premium a Cartierului Micalaca.

 Vila de Lux in Cartierul Micalaca

Aceasta proprietate ascunde o oaza de lumina, liniste si verdeata, un imobil care are suficiente spatii si incaperi la demisol, parter si etaj cat sa poti locui mai mult decat confortabil alaturi de cei dragi. Imobilul este construit din materiale de calitate superioara si se preda mobilat. Suprafata construita este de 475 m2, iar terenul disponibil este de 1300 m2. La etaj, din hol se poate intra intr-un dressing si in cele 3 dormitoare care detin baie proprie. La parter te poti rasfata intr-un living mare, cu geamuri mari ce asigura lumina naturala pe toata durata zilei. Tot la parter iti poti conduce afacerile dintr-un birou luminat, cu vedere la curtea frumos amenajata din fata casei. Bucataria este spatioasa si primitoare, cu acces la o camera amenajata ca si loc de luat masa. La demisol gasesti alte 3 incaperi, iar una dintre ele este amenajata ca studio muzical si detine baie proprie. Din hol ai acces direct la curtea din spatele casei. Imobilul necesita mici renovari.

Daca iti place sa iti inviti prietenii la tine acasa, acest imobil este tot ce iti poti dori pentru ca este pregatit sa faca fata celor mai frumoase petreceri, datorita barului si gratarului dublu construit in curtea din spatele casei. Pentru ca structura imobilului este conceputa sa te poti petrece in ambele curti, pe terasa sau la demisol fara a-i deranja pe cei care dorm in cele 3 dormitoare aflate la etajul imobilului.

Curtea se continua cu o gradina suficient de spatioasa, cat sa poti sa te rupi de toate problemele si sa iti ingrijesti florile sau legumele pe care le-ai sadit cu atata grija.

Si inca nu am terminat cu surprizele deoarece proprietatea mai contine si un garaj cu 3 intrari si a fost gandit sa poata fi oricand transformat intr-o spalatorie auto sau intr-un nou imobil care se poate separa complet de actuala proprietate.

Nu zabovi prea mult. Este o oportunitate unica, cu un raport de calitate-pret extraordinar intr-o zona Premium a Cartierului Micalaca.

 

 

TUR VIDEO – Vila de Lux in Cartierul Micalaca

Contacteaza-ne!

Cristian Tranc
+40 721 633 844

Caracteristici

Harta

Micălaca, Arad, Arad County, Romania

Contact

Message has been sent successfully.

Leave a Reply

Menu Title