Vila de Lux in Cartierul Aradul Nou

231.500 Euro Oferta!!! Pret redus cu peste 100000 euro · 5 camere · Vânzare

Detalii

Vila de Lux in Cartierul Aradul Nou

Astazi ti-am pregatit o noua surpriza, un imobil de lux, impecabil, care ascunde o atmosfera calda, primitoare, boema, in care predomina insertiile din lemn intr-o combinatie de stiluri ce te vor duce cu gandul la modern, lux si bun gust.

TUR VIRTUAL LA 360 GRADE / OCHELARI VR – VILA DE LUX IN CARTIERUL ARADUL NOU

Vila de Lux in Cartierul Aradul Nou

 

Proprietatea este construita pe un teren de 1400 m2, intr-o zona cu trafic auto scazut, intr-un cartier linistit, iar cei 340 m2 de constructie pe 3 niveluri D+P+M si curtea primitoare cu foisor au fost gandite sa poata oferi un confort de 5 stele.

TUR VIDEO LA 360 GRADE / VR – VILA DE LUX IN CARTIERUL ARADUL NOU

Vila de lux este situata in cartierul Aradul Nou. Amprenta la sol este de 170 m2. Aceasta proprietate a fost construita in 2010 din caramida, cu acoperis din tigla. Frontul stradal este de 22 m. Vila de lux este compusa din 5 camere: 3 dormitoare, 3 bai, o bucatarie, o terasa, un loc de luat masa, un dressing, o camera de depozitare si un garaj cu 2 intrari pentru 2 masini. Ramele geamurilor sunt din lemn stratificat, cu un design deosebit. La parter veti gasi un living mare, spatios, luminos, o bucatarie mare cu spatiu de luat masa, dotata si utilata modern, o baie cu dus, o camera de depozitare si o camera tehnica cu masina de spalat si centrala termica. Tot la parter veti gasi un birou spatios dotat cu o biblioteca de toata frumusetea, din lemn masiv.

Din hol se coboara la demisol unde veti intalni o camera incalzita care poate fi folosita ca sala de fitness, dressing sau camera de depozitare. Tot din hol se coboara intr-un garaj unde se pot parca 2 masini, cu usi glisante actionate electric prin telecomanda. In mansarda veti gasi 3 dormitoare, 2 bai si un dressing. Dormitorul matrimonial are acces la un dressing mare, cu geam si o baie mare, moderna, cu cada si dus. Toate usile interioare sunt din lemn masiv.

Scara interioara este tot din lemn masiv, cu un design deosebit. Casa este incalzita cu o centrala termica pe gaz performanta. In curte se gaseste un foisor mare, spatiu verde cu pomi ornamentali, gazon si alei pavate. Iarba din curte este intretinuta cu ajutorul unui sistem de irigare programabil montat pe toata suprafata terenului.

Indeplineste-ti visul alaturi de noi! Contacteaza-ne si programeaza o vizita.

 

Caracteristici

Harta

Aradul Nou, Arad, Arad County, Romania

Contact

Message has been sent successfully.

Leave a Reply

Menu Title