Vila cu 3 apartamente in CARTIERUL FUNCTIONARILOR la SUPER PRET (277 euro/m2)

240.000 Euro · 9 Camere · Vânzare

Detalii

Vila cu 3 apartamente in CARTIERUL FUNCTIONARILOR la SUPER PRET (277 euro/m2)

Intra in noua era a tehnologiei din domeniul imobiliar si vizualizeaza virtual, majoritatea proprietatilor din portofoliul nostru. Nu-ti mai cheltui timpul si banii cu deplasarile pentru vizualizarea de imobile. Noi iti oferim date complete despre proprietati si posibilitatea sa le vizitezi fara sa te deplasezi, din confortul casei tale, impreuna cu persoanele pe care doresti sa le implici in achizitia imobilului.

TUR VIDEO LA 360 GRADE – Vila cu 3 apartamente in CARTIERUL FUNCTIONARILOR la SUPER PRET

Atunci cand vine vorba de piata imobiliara, cartierul Functionarilor este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai scumpe cartiere din judetul Arad. Renumele de cartier scump, la castigat, in primul rand, datorita pozitionarii lui, in inima municipiului Arad, in apropierea zonelor principale ale Aradului, la cateva sute de metri de zona ultracentrala, Spitalul Judetean, Consiliu Judetean, lacul de la Podgoria, Catedrala Ortodoxa, Kaufland, Lidl etc.

Vila cu 3 apartamente in CARTIERUL FUNCTIONARILOR la SUPER PRET

In prezent, in acest cartier locuiesc persoane care conduc afaceri mari sau persoane care ocupa functii importante in institutiile de stat. Daca cumva te gandesti sa te muti in acest cartier, pretul unui m2 de teren poate urca pana la 250 euro/m2.
Vila cu 3 apartamente in CARTIERUL FUNCTIONARILOR la SUPER PRET
In aceasta zona, vei gasi putine proprietati sau terenuri disponibile la vanzare, iar proprietatea care vrem sa ti-o propunem este speciala datorita facilitatilor si dotarilor care se incadreaza la nivelul de confort mediu spre lux si a pretului fara concurenta de doar 277 euro / m2, raportat la suprafata utila (calculul a fost facut tinand cont de pretul mediu al terenului in aceasta zona de 125 euro/m2).
Vila cu 3 apartamente in CARTIERUL FUNCTIONARILOR la SUPER PRET
Bine ai venit in universul Tranc & Tranc – Luxury Real Estate. Imi face o deosebita placere sa va prezint posibilitatea de a va muta intr-unul dintre cele mai scumpe cartiere din judetul Arad, intr-o vila construita din caramida porotherm in 2007 din materiale de calitate superioara, pe o suprafata de 510 m2, la un pret fara concurenta.

In continuare, veti putea descoperi detalii despre o proprietate de 780 m2 construiti si 634 m2 utili care dispune de 9 camere, impartite in 3 apartamente si o garsoniera cu terasa, cu 3 bucatarii dintre care una este de vara, cu acces din curte, 5 bai, 3 living room-uri. Proprietatea mai dispune de 2 garaje, cusca pentru caine, gratar si inca 2 terase.

Garsoniera se afla deasupra celor 2 garaje si are 50 m2 utili, unul dintre apartamente se afla la parter si are 2 camere. Celelalte 2 apartamente au 3 camere si le gasim la parterul, respectiv la mansarda vilei. O fatada a vile ofera acces direct la strada. Fiecare dintre aceste 2 apartamente dispune de 240 m2 utili. Zona este linistita cu trafic scazut si vecini alesi pe spranceana.

Atmosfera care o vei intalni, in clipa in care vei pasi in curte, este una extrem de placuta si primitoare, cu miros de iarba proaspat taiata si acces la toate apartamentele. Camerele sunt spatioase si ofera un confort sporit.

Acoperisul a fost construit conform normelor de calitate si izolare norvegiene. Acoperisul este construit dintr-un model special de sindrila bituminoasa, cumparata din Norvegia, care garanteaza o izolatie termica si fonica buna si protectie impotriva traznetelor. Izolatia acoperisului a fost construita pe 2 randuri de capriori cu izolatie din vata minerala.

Casa dispune de un sistem inteligent de control la distanta al temperaturii si al dispozitivelor electronice din casa. La etaj intalnim o terasa pavata cu un model special de granit, iar usa de la intrare este antiglont cu inchidere in 8 puncte de la Rehau. Ferestrele sunt din termopan pvc de la Rehau cu geam clar.

Cele 2 apartamente sunt mobilate in stiluri diferite. Daca la parter gasim un apartament mobilat vintage, cu mobila veche, originala, la etaj veti gasi un apartament mobilat modern, de cea mai buna calitate.

Firele de cupru din perete care ofera energie electrica sunt de diferite dimensiuni: de 1.5 mm fir tras pentru dispozitivele de iluminat, de 2.5 mm la prizele cu curent monofazi si de 3,5 mm la prizele cu curent trifazic. In cazul unei pene de curent, aceasta este singura casa din cartier care va avea curent.

Confortul acestui apartament mai este oferit si de climele performante montate in toate camerele, dar si de celor 2 centrale termice disponibile pentru fiecare apartament in parte.

Cheltuielile totale pentru toata suprafata construita a imobilelor nu a depasit 900 ron / luna, in cele mai reci perioade ale anului, iar curentul ajunge la maxim 250 lei / luna. La apartamentul de la parter, usile interioare sunt din lemn masiv, iar la etaj sunt din panel de la Porta Doors.

Stadiul general de confort al acestui imobil, se incadreaza la nivelul mediu spre lux, datorita faptului ca, 2 dintre cele 4 imobile (apartamentul cu 2 camere si garsoniera cu terasa) nu sunt mobilate de lux.

Aceasta proprietate, datorita zonei, poate avea atat destinatie rezidentiala, cat si cea a unui sediu sau punct de lucru al unei firme.

Pretul propus pentru listare este unul promotional, daca tinem cont de valoarea terenului estimata la 63750 euro. In acest caz valoarea / m2 al suprafetei utile totale a celor 4 proprietati si a garajului ar fi de 277 euro/ m2. Valoarea reala a acestei proprietati poate depasi usor suma de 380000 euro (constructii 500 euro/m2 × suprafata utila 634 m2 + teren 63750 euro).

In cazul inchirierii acestei proprietati, valoarea chiriei poate depasi usor 2000 euro / luna.

Profita de aceasta ocazie unica, pentru ca, cu siguranta nu il veti mai intalni pe piata imobiliara la acest nivel de dotare, facilitati, zona si pret.

Daca doresti sa devi noul proprietar al acestui imobil, nu ezita sa ne contactezi.

Contact

Message has been sent successfully.

Leave a Reply

Menu Title