Spatiu, parter si demisol de vanzare in Vlaicu 658 m2

155.000 Euro · Spatii birouri · Vânzare

Detalii

Spatiu, parter si demisol de vanzare in Vlaicu 658 m2

Exista cateva zone in Arad care le putem numi zone comerciale. Una dintre ele se afla in Vlaicu, in zona unde se afla Pizzeria 5 colturi. Aici la cativa pasi gasim de toate, avem biserica, alimentara, pizzerie, patiserie, magazine de haine, spalatorie, service-uri, benzinarie etc

Spatiu, parter si demisol de vanzare in Vlaicu 658 m2
.
Bine ai venit in universul Tranc & Tranc – Real Estate. Ne face o deosebita placere sa va prezentam oportunitatea unica de a deveni noul proprietar al unui spatiu aflat intr-un bloc construit de curand in Cartierul Aurel Vlaicu, in zona unde se afla Pizzeria 5 colturi.

Spatiu, parter si demisol de vanzare in Vlaicu 658 m2

Acest spatiu ofera multe facilitati, dar cea mai mare este aceea ca in zona sunt construite multe blocuri cu zece etaje, iar densitatea oamenilor pe m2 este una dintre cele mai mari din Arad. In concluzie, orice afacere , dedicata oamenilor cu venituri maxim medii, s-ar deschide, gradul de risc al afacerii ar fi extrem de redus.
Spatiu, parter si demisol de vanzare in Vlaicu 658 m2
Proprietarul vinde tot spatiul de la parterul blocului care este prevazut in CF ca fiind compus din 2 spatii si demisolul care are o intrare separata. Spatiul este legat la canalizare, curent, gaz, internet si tv.


Cele 3 spatii, 2 la parter si demisolul, sunt scoase la vanzare la urmatoarele preturi: jumatatea din partea stanga a parterului blocului are 118 m2 construiti, iar partea dreapta a parterului are 130 m2 construiti, iar pretul de vanzare, al fiecarui spatiu, este de 155000 euro. Daca se achizitioneaza tot parterul se face o reducere de 30.000 euro si se vinde cu 280000 euro. Demisolul are 300 m2 construiti si se vinde separat cu 175000 euro. In cazul in care se cumpara atat parterul cat si demisolul, pretul este negocialbil.


Spatiile sunt pretabile pentru diferite domenii de activitate, de la fitness, birouri, magazin, centru spa, solarii, centru medical, cabinete medicale restaurant, etc. Oricum ai privi-o nu ai cum sa nu vezi oportunitatea acestei afaceri, iar in rate poti iesi chiar mai ieftin decat daca l-ai inchiria. Decide-te si contacteaza-ne pana nu o face altcineva inaintea ta.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati

Contact

Message has been sent successfully.

Leave a Reply

Menu Title