SE VINDE STRANDUL DIN MONEASA

2.248.000 Euro · 5 camere · Vânzare

Detalii

Se vinde Strandul din Moneasa

TUR VIRTUAL 360 – STRANDUL DIN MONEASA

SE VINDE STRANDUL DIN MONEASA

In continuare ne face o deosebita placere sa va prezentam o noua oportunitate de afaceri, despre posibilitatea de achizitiona Strandul din Moneasa, o noua proprietate din portofoliul Tranc & Tranc – Luxury Real Estate.

Statiunea Moneasa este una dintre cele mai vanate statiuni din judetul Arad si din tara atunci cand vine vorba de recuperare medicala si de relaxare. Unul dintre motivele pentru care aceasta statiune este atat de cautata este datorita apei curative extrase de la mari adancimi si datorita calitatii foarte ridicate a aerului. Nivelul crescut de ioni negativi, de peste 1500 unitati este foarte benefic organismului.

De cand a fost renovat, Strandul din Moneasa aduce profit an de an, iar potentialul de dezvoltare al afacerii este inca foarte ridicat.

Domeniul pe care se intinde strandul este complet ingradit si are 3 cai de acces. Pe domeniul strandului veti gasi un bazin de 25 m × 12 m si doua bazine de 14 m × 6 m, alimentate cu apa termominerala, la o temperatura medie de 26 grade. Pe spatiul verde va asteapta sezlonguri pe care sa va intindeti atunci cand va doriti sa va relaxati intr-un mediu comfortabil si curat. Strandul din Moneasa mai este dotat cu 2 bai publice cu vestiare, o cladire care in prezent functioneaza ca si restaurant si sala de evenimente. Tot aici veti gasi singura sala de bowling cu 2 piste din Moneasa. Pe domeniul strandului mai sunt construite 15 bungalouri de 3 stele, cu 2 si 3 locuri. Tot pe domeniul strandului mai este disponibila o casa cu etaj, care la parter functioneaza ca bucatarie cu bar. In fata casei se intinde o terasa spatioasa unde pot manca sau bea 120 de persoane.

Tot in acest pret sunt incluse si un teren de fotbal, cu gazon sintetic si o vila de lux cu etaj si demisol, cu 3 dormitoare, 2 terase, un dressing, o camera de relaxare, 4 bai, un living, o bucatarie, un loc de luat masa si un garaj.

Aceasta afacere aduce an de an mii de clienti. Potentialul de dezvoltare al acestei afaceri este enorm in cazul in care bazinele s-ar acoperi si s-ar extinde, afacerea oferind si alte oportunitati de divertisment precum spa, tiroliene, tras cu arcul etc. Aceasta afacere este una extrem de placuta, cu posibilitati nelimitate de organizarea evenimentelor exclusiviste sau publice.

Daca sunteti interesat sa investiti intr-o afacere profitabila, cu o posibilitate de dezvoltare enorma, Tranc & Tranc – Luxury Real Estate va sta la dispozitie cu toate informatiile necesare.

Harta

Ștrandul Moneasa, Moneasa, Arad County, Romania

Contact

Message has been sent successfully.

Leave a Reply

Menu Title