Se vinde Muzeul Teba din centrul Aradului

744.000 Euro · Birou · Vânzare

Detalii

Se vinde Muzeul Teba din centrul Aradului

TUR VIRTUAL 360 – MUZEUL TEBA

_mg_7678

Avem placerea sa va prezentam o noua proprietate din portofoliul Tranc & Tranc – Real Estate. Este vorba despre un garaj si doua cladiri deosebite prin istoria si prin amplasamentul lor deoarece ofera un bun acces catre zonele centrale ale Aradului. Aceasta proprietate a apartinut familiei de nobili Neumann. Cladirea principala a fost construita in anii 1950, iar in prezent aici se poate vizita Muzeul Teba. Cladirea principala este impunatoare si impresionanta aflandu-se la doar 5 minute de mers cu masina de Primaria Arad, intr-o zona linistita.

Muzeul Teba se intinde pe o suprafata construita de 886 m2, pe doua niveluri, iar la parter beneficiaza de un showroom generos, in care institutia pastreaza un patrimoniu pretios format din colectii de obiecte pentru prelucrarea textila. La acestea se mai adaugă o biblioteca, desene, schite si harti. Tot la parter intalnim un spatiu la fel de generos, cu acces in curte, care in momentul de fata este folosit ca si spatiu de depozitare, cu doua grupuri sanitare. Din holul principal ai acces si catre un birou si o camera tehnica, iar sus la etaj urcam intr-o camera de primire din care avem acces catre cele 3 birouri, o bucatarie si un grup sanitar.

Pe proprietatea Muzeului Teba se mai afla o cladire folosita ca spatiu de depozitare in suprafata desfasurata de 788m2, iar langa sunt construite doua garaje de 24m2. In aceasta zona, unul dintre dezvoltatorii importanti ai judetului Arad a construit de curand un bloc de P+4. Avand la dispozitie 2500 m2, permite viitorului proprietar posibilitatea de construire a unor blocuri noi, care datorita zonei, va atrage atentia tuturor celor interesati sa isi achizitioneze un apartament nou. Facilitatile multiple pe care le ofera zona extrem de bine cotata, transforma aceasta proprietate intr-o oportunitate unica. Cladirile pot fi folosite pentru dezvoltarea unei afaceri sau demolate pentru ridicarea unor blocuri noi. Pentru detalii suplimentare si programarea unei vizite va stam la dispozitie.

Caracteristici tehnice

Suprafata teren

– spatiul de depozitare: 788m2

– 2 garaje: 24 m2

Parter

– o camera de prezentare a muzeului

– o sala de conferinta

-o camera tehnica

-2 grupuri sanitare

-un spatiu de depozitare

– un birou

Etaj

-o camera de primire

-o baie

-3 birouri

-un hol

-o bucatarie

Harta

Strada Mucius Scaevola, Arad, Județul Arad, România

Contact

Message has been sent successfully.

Leave a Reply

Menu Title