Monument istoric in centrul Aradului cu 5 camere

139.000 Euro · 5 camere · Vânzare

Detalii

Monument istoric in centrul Aradului cu 5 camere

Salveaza timp si bani achizitionand un imobil cu Tranc & Tranc – Luxury Real Estate.

Intra in noua era a tehnologiei din domeniul imobiliar si vizualizeaza virtual, la 360 de grade majoritatea proprietatilor din portofoliul nostru. Nu-ti mai cheltui timpul si banii cu deplasarile pentru vizualizarea de imobile deoarece noi iti oferim date complete despre proprietati si posibilitatea sa le vizitezi fara sa te deplasezi, din confortul casei tale, impreuna cu persoanele pe care doresti sa le implici in achizitia imobilului visat.

 

TUR VITUAL LA 360 GRADE – Monument istoric in centrul aradului cu 5 camere

Monument istoric in centrul Aradului cu 5 camere

Monument istoric in centrul Aradului cu 5 camere

Un monument istoric a fost, este si va ramane un punct de referinta in istoria unui oras sau a unei tari. Valoarea acestor proprietati, care ne amintesc de cei care au pus temeliile acestei tari si au reusit sa lase ceva frumos in urma este data de istorie, locatie si arhitectura cladirii.

Bine ai venit in universul Tranc & Tranc – Luxury Real Estate. Ne face o deosebita placere sa iti facem cunostinta cu oportunitatea unica de a deveni proprietarul unuia dintre monumentele istorice ale Municipiului Arad. Imobilul care vi-l propunem este declarat monument istoric si necesita reabilitare. Daca cautati sa achizitionati un monument istoric, cu siguranta va vor atrage atentia avantajele pe care le ascunde acest diamant prafuit al Municipiului Arad. Unul dintre avantajele pe care le ofera aceasta proprietate este legat de zona in care se afla. Imobilul este construit intr-o zona centrala pe o suprafata de 651 m2. Preturile terenurilor din zona centrala a Municipiului Arad oscileaza intre 100 euro / m2 si 400 euro / m2. Un alt avantaj pe care il ofera aceasta proprietate este ca, pentru reabilitarea ei se pot accesa fonduri nerambursabile, reducand astfel investitiile in aceasta directie.

Adevarata valoare a acestui imobil sta in faptul ca ea a dainuit si ca ascunde povesti care au avut loc acum mai bine de 100 de ani. Acest imobil a fost construit sa dainuie peste ani ca o perla a Municipiului Arad.

Constructia este solida, din caramida si este compusa din 2 apartamente. Apartamentul cel mic are 2 camere, iar celalalt 3 camere. Podul este suficient de inalt incat sa poata fi mansardat. Camerele sunt spatioase, cu geamuri mari. Confortul acestei proprietati este asigurat de centrala termica pe gaz deja instalata. Odata reabilitata aceasta cladire este pretabila atat pentru locuit, cat si pentru desfasurarea activitatilor de birou pentru notari, avocati, firme de contabilitate, firme de transport etc.

Caracteristici imobil

Nr. camere: 5
Nr. sufragerii: 2
Nr. dormitoare: 3
Nr. bucatarii: 1
Nr. bai: 2
Suprafata construita: 350 m2
Suprafata utila: 1302 m2
Front Stradal: 17 m
Suprafata teren: 651 m2

Utilitati

Canalizare: retea

Tip curent: monofazic
Apa: retea
Gaz: retea
Incalzire: centrala pe gaz
Internet: fibra optica

Contor: apa rece, gaz, curent
Alte facilitati

  • Curte comuna
  • Zona: Centru
  • Proprietari: PF – monument istoric

Detalii imobil

Nr. niveluri: D+P
Compartimentare: semidecomandat
Structura constructie: caramida
Destinatie proprietate: rezidential, sediu, birouri
Nemobilat
Cada veche
Cabluri electrice: cupru
Conducte instalatii sanitare: cupru

Finisaje

Usi interioare: Lemn
Usa intrare: Lemn
Rame ferestre: Lemn
Geamuri ferestre: geam clar
Pardoseala: Parchet masiv in living si dormitoare
Pereti: Vopsea lavabila in camere / faianta in baie

Vizualizeaza turul virtual la 360 de grade pe care ti-l punem la dispozitie si convinge-te ca este imobilul in care ai dori sa te muti sau sa investesti. Contacteaza-ne si afla mai multe detalii despre posibilitatea achizitiei.

Contact

Message has been sent successfully.

Leave a Reply

Menu Title