Hotel Moneasa

3.500.000 Euro · Hotel · Vânzare
SUPER AFACERE

Detalii

 Hotel Moneasa

 

TUR VIRTUAL LA 360 GRADE / OCHELARI VR – HOTEL MONEASA

 Hotel Moneasa

In continuare avem placerea sa va prezentam oportunitatea unica de a deveni noul proprietar al unei afaceri la cheie, cu o istorie bogata, intr-un domeniu de viitor. Noul proprietar va trebui sa fie mai mult decat un afacerist de succes, va trebui sa fie un vizionar, sa analizeze situatia actuala, sa analizeze trendurile in domeniu, facilitatile existente si potentialul de dezvoltare al afacerii. Ne face o deosebita placere sa va transmitem ca, Tranc & Tranc – Luxury Real Estate va ofera posibilitatea de a deveni noul proprietar al unuia dintre cele mai cunoscute si mai cautate hoteluri din Romania atunci cand vine vorba de hoteluri cu specific de recuperare medicala si tratament balnear. Este vorba despre Hotelul Moneasa din Judetul Arad, Romania.

Acest hotel ascunde povesti miraculoase, unde cei cu diferite afectiuni si-au gasit remediul la Hotel Moneasa. Acesta este unicat in tara deoarece este construit la poalele muntilor Codru-Moma, la distanta de 100 km de municipiul Arad, intr-unul dintre cele patru locuri din Europa, in care concentratia de ioni negativi din aer este de peste 1500 de unitati/cm3. Confortul care il veti gasi aici se incadreaza atat la 2 stele cat si la 3 stele.

Desi este cunoscut pentru tratarea diferitelor afectiuni, Hotelul Moneasa este si o oaza de relaxare pentru cei care cauta sa uite de agitatia din oras pentru ca la Hotel Moneasa te poti relaxa in bazinele cu apa termala, acoperite, care curg fara incetare de la o adancime de peste 800 m.

Aceasta afacere poate reprezenta investitia ideala, pentru cei interesati sa preia fraiele unei afaceri profitabile sau a celor interesati sa il transforme intr-un spital,  clinica, azil de batrani etc. Potentialul de dezvoltare al afacerii existente, de catre un investitor cu viziune, poate transforma aceasta proprietate intr-un magnet turistic, atat pentru locuitorii din Romania cat si cei de peste hotare. Datorita prezentei ionilor negativi, aceasta zona ar putea fi transformata intr-un loc unic in Europa si unul dintre putinele in lume, pentru ca pe terenul hotelului se poate construi un loc de agrement, sau chiar un Aquapark cu apa termala, tiroliene, paintball, loc de joaca pentru copii, echitatie in manej sau prin padure, plimbare cu trasura, zbor cu balonul, golf, poligon pentru tir cu arcul, terenuri de tenis si fotbal, piscine acoperita etc. Clienti noi mai pot fi atrasi prin dezvoltarea unor servicii noi de medicina neconventionala, precum acupunctura, aromaterapia, dieta ayurveda, homeopatia, yoga, radiaţii, chimioterapie, medicina energetica, terapia ELF etc. Cele amintite mai devreme sunt doar o parte din posibilitatile pe care le ofera acest hotel.

In oferta de pret se tine cont si de necesitatea de cosmetizare  si renovare a hotelului, conform viziunii viitorului proprietar, tocmai de aceea se vinde la acest pret. Nu este exclusa si o posibila negociere a pretului actual in cazul in care se prezinta o oferta serioasa.

Caracteristici proprietate:

Constructie anii 80

96 camere duble

188 locuri

4 apartamente

3 Sali de conferinta (20, 50, 150 locuri)

2 restaurante (70, 200 locuri)

Lift

Planuri înclinate pentru a uşura deplasarea bolnavilor imobilizaţi şi dependenţi de cărucioare cu rotile

Dotari hotel: camera sau apartament cu baie si vana sau jaccuzi, televizor, minibar, sistem audio, telefon, internet, seif.

Teren 6629 m2

Baza de tratament 200 locuri / zi

Grad de ocupare  pe an 70 / 75%

Se pot efectua urmatoarele proceduri:

Etaj 1: Hidroterapie:  băi termale, duşuri, băi cu bule, băi galvanice, parafină, masaj, bazin termal.

Etaj 2: Electroterapie: galvanizări, ionizări, C.D.D., curenţi interferenţiali, curenţi cu impulsuri, unde scurte, ultrasunete, ultraviolete, magnetodiaflux, aerosoli.

Se pot trata urmatoarele afectiuni:

artroze, coxatroze, pondiloze, discopatii, insuficienţe circulatorii periferice, afecţiuni ale sistemului nervos periferic, boli reumatismale, inflamatorii, cronice  şi degenerative, afecţiuni reumatice care permit proceduri calde şi masajul, tulburări de circulaţie, afectiuni ale sistemului nervos central şi periferic, cifoze, boli, stari postraumatice, edemul menbrelor inferioare, contractură musculară, nevralgii, nevrite, mialgii şi spasme dureroase, tulburări de circulaţie ale arterelor periferice, ASC – Boala Raymon, stări post fractură, paralizii ale nervilor periferici, mialgii acute, nevralgii, nevrite, tulburari circulatorii functionale si organice, hematoame, edeme, tulburări trofice, algii care nu sunt de origine spastică, artralgii, produce o contracture muscular-atomii vezicale, radiculopatii, sindrom umar-mana, redorile articulare din artroză, în stări postraumatice, spasticităţi după leziunile SNC, spasticităţi după leziuni traumatice cerebrale şi medulare, pareze spastice din scleroză în plăci, boala Parkinson, bronşita spastică, emfizemul pulmonar, spasme ale organelor abdominale aderente, angiopatii, procese inflamatorii ac. si cr. , sterilitatea secundară, sinusite, tulburări circulatorii periferice arteriale, stări postraumatic,  boala Dupuytrain, rahitism, fracture cu calus vicios, spasmofilie, diabet uşor, HTA st. I şi II, astm bronşic, afecţiuni cutanate (pitiriazis, furunculoză), recuperare medicală şi neuromotorie.

Harta

Hotel Moneasa, DJ792B, Moneasa, Arad County, Romania

Contact

Message has been sent successfully.

Leave a Reply

Menu Title