CONAC BOIERESC IN STIL BRANCOVENESC CU 5 CAMERE IN LOCALITATEA SICLAU

101.500 Euro · Conac · Vânzare

Detalii

Conac boieresc in stil Brancovenesc cu 5 camere in localitatea Siclau

ACHIZITIONEAZA acest conac boieresc CU 5 CAMERE,  AFLAT in localitatea siclau,  LA PRETUL DE NUMAI 196 EURO / M2 (calculul a fost facut  tinand cont de valoarea terenului de  21280 euro)

Va multumim pentru interesul acordat proprietatilor din portofoliul Tranc & Tranc – Mansion Real Estate. Ne face o deosebita placere sa va prezentam o oportunitate unica, aceea de a deveni proprietarul unuia dintre putinele conace din judetul Arad, construit in stil Brancovenesc. Este vorba despre Conacul de la Siclau.

 

DE CE ACEST CONAC BOIERESC MERITA TOATA ATENTIA TA:

  • Zona linistita
  • Posibilitati multiple de transformare intr-o mini pensiune, conac vanatoresc etc.
  • Distanta de 54 km de Arad
  • Valoare istorica

Indiferent de varianta aleasa, noul proprietar al conacului de la Siclau va intra in istorie ca proprietar al unui conac care a fost achizitionat, in urma vanzarii cunoscutelor Trei Insule din Arad, de catre preotul Codrean Nicolae care a decedat in 1945. Constructia conacului a inceput in 1928, iar materialele au fost achizitionate de la Jimbolia. Noul proprietar va achizitiona un conac in care s-a cazat cunoscutul Episcop, Roman Ciorogariu si Regele Carol al 2-lea, o proprietate care, in cel de-al doilea razboi mondial a fost folosita de catre Armata Rusa pe post de spital si cazarma pentru granicerii romani.

Aceasta proprietate istorica este pretabila pentru un conac vanatoresc sau pentru un loc de agrement exclusivist cu bazine cu apa termala. Proprietatea este potrivita atat pentru persoanele interesate sa investeasca o suma mica, la inceput, ca mai apoi sa se ocupe de reconditionarea lui, in ritmul propriu, in functie de veniturile disponibile, cat si pentru persoanele care sunt in cautarea unui conac de lux reconditionat complet, de cei mai buni profesionisti in domeniu, cu materiale de calitate superioara, fara a depune niciun fel de efort, proprietatea urmand sa fie predata la cheie.

Dupa plecarea granicerilor romani, mostenitorul acestei proprietati a fost nevoit sa investeasca in renovarea conacului si a locuit din 1950 pana in 1994 cand a si decedat. Actualii mostenitori au locuit la conac din 1994 pana in 2006. In urma cu putin timp, proprietarii s-au decis sa vanda conacul, pentru a nu se deteriora complet si pentru a oferi ocazia noului proprietar, prin reconditionarea lui, sa readuca aerul boieresc de alta data.

Siclau este o localitate aflata la o distanta de 42 km de Municipiul Arad, asezata in vecinatatea vamii Varsand. Zona este cunoscuta pentru apa termala din zona si pentru padurea de la Siclau unde au vanat personalitati celebre din istoria Romaniei, precum Regele Carol al II-lea. In zona Siclaului s-au descoperit urme de civilizatie inca din epoca bronzului. Prima atestare a localitatii Siclau a avut loc in 1234 sub denumirea de VARASSUKLOU.

TUR PANORAMIC 360 / OCHELARI VR  – CONACUL DE LA SICLAU

Conac boieresc in stil Brancovenesc cu 5 camere in localitatea Siclau

 

Descriere imobil

Nr. camere: 5

Holuri: 3

Sufragerie (fosta sala de dans (Ballroom)): 1

Bucatarii: 2 (bucataria mare, bucataria mica)

Camara: 1

Pod mansardabil

Demisol pe toata suprafata construita

Suprafata construita: 410 mp

Suprafata utila: 320 mp

Suprafata teren: 2128 mp

Incalzire pe teracota

Apa potabila din propria fantana

Imprejmuita cu gard de beton

Poarta si usa metalica

 

Daca am reusit sa va atragem atentia si doriti sa aflati mai multe detalii despre acest minunat conac, nu ezitati sa contactati echipa Tranc & Tranc – Mension Real Estate.

Harta

Șiclău, Arad County, Romania

Contact

Message has been sent successfully.

Leave a Reply

Menu Title