Casa 160 m2 in curte comuna Functionarilor

55.000 Euro · 3 camere · Vânzare

Detalii

Casa 160 m2 in curte comuna Functionarilor

Atunci cand vine vorba de piata imobiliara, cartierul Functionarilor este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai scumpe cartiere din judetul Arad. Renumele de cartier scump, la castigat, in primul rand, datorita pozitionarii lui, in inima municipiului Arad, in apropierea zonelor importante ale Aradului, la cateva sute de metri de zona ultracentrala, Spitalul Judetean, Consiliu Judetean, lacul de la Podgoria, Catedrala Ortodoxa, Kaufland, Lidl etc.

TUR VITUAL LA 360 GRADE – Casa 160 m2 in curte comuna Functionarilor

Casa 160 m2 in curte comuna Functionarilor

 

In prezent, in acest cartier locuiesc persoane care conduc afaceri mari sau persoane care ocupa functii importante in institutiile de stat. Daca cumva te gandesti sa te muti in acest cartier, pretul unui m2 de teren poate urca pana la 250 euro/m2.

 

In aceasta zona, vei gasi putine proprietati sau terenuri disponibile la vanzare, iar proprietatea care vrem sa ti-o propunem este speciala datorita facilitatilor si a pretului fara concurenta de doar 375 euro / m2, raportat la suprafata construita.

Bine ai venit in universul Tranc & Tranc – Luxury Real Estate. Imi face o deosebita placere sa va prezint posibilitatea de a va muta intr-unul dintre cele mai scumpe cartiere din judetul Arad, intr-o casa construita din caramida in 2007 din materiale de calitate superioara, intr-o curte comuna cu alte 2 apartamente, pe un teren cu o suprafata de 510 m2. Aceasta casa a fost gandita initial ca si garaj dublu la parter si camera de zi cu terasa la etaj. Avantajul este ca se poate compartimenta dupa bunul plac si trasforma intr-o casa ideala pentru o familie compusa din maxim 4 membri

In curtea comuna vei intalni cusca pentru caine si un gratar. Zona este linistita cu trafic scazut si vecini alesi pe spranceana. Aceasta proprietate, datorita zonei, poate avea atat destinatie rezidentiala, cat si cea a unui sediu sau punct de lucru al unei firme.

Profita de aceasta ocazie unica, pentru ca, cu siguranta nu veti mai intalni pe piata imobiliara o proprietate similara la acest nivel de dotare, facilitati, zona si pret.

Contact

Message has been sent successfully.

Leave a Reply

Menu Title