APARTAMENT SPATIOS CENTRAL CU 2 CAMERE (381 E/M2)

45.000 Euro · 2 Camere · Vânzare

Detalii

Apartament spatios central cu 2 Camere (381 E/M2)

ACHIZITIONEAZA UN APARTAMENT CU 2 CAMERE, SPATIOS, RENOVAT, CU POSIBILITATI DE MANSARDARE, AFLAT INTR-O ZONA CENTRALA A MUNICIPIULUI ARAD, APROApE DE TOATE ZONELE DE INTERES, LA PRETUL DE NUMAI 381 EURO / M2.

Salveaza timp si bani achizitionand un imobil cu Tranc & Tranc – Luxury Real Estate.
Nu-ti mai cheltui timpul si banii cu deplasarile pentru vizualizarea de imobile! Noi iti oferim date complete despre proprietati si posibilitatea sa le vizitezi fara sa te deplasezi, din confortul casei tale, impreuna cu persoanele pe care doresti sa le implici in achizitia imobilului visat. Intra in noua era a tehnologiei din domeniul imobiliar si vizualizeaza virtual, la 360 de grade majoritatea proprietatilor din portofoliul nostru.

TUR VIDEO LA 360 GRADE – APARTAMENT SPATIOS CENTRAL CU 2 CAMERE

 

 

Ultimele statistici din domeniul imobiliar spun ca, zona centrala si ultracentrala a oraselor a inceput sa devina o prioritate, nu doar in randul celor trecuti de pragul de 40 ani, ci si a tinerilor care pana acum au preferat cu preponderenta blocurile noi si cartierele noi aflate in zonele periferice ale orasului. Aceasta migrare, considera specialistii, are loc datorita pretului mai mic la achizitia imobilelor vechi si avantajelor multiple legate de facilitatile si costurile reduse cu deplasarea pana la serviciu, gradinita, scoala si posibilitatea de a ajunge intr-un timp scurt la orice punct de interes.

APARTAMENT SPATIOS CENTRAL CU 2 CAMERE

Bine ai venit in universul Tranc & tranc – Luxury Real Estate. Ne face o deosebita placere sa iti prezentam oportunitatea de a deveni noul proprietar al unui imobil aflat intr-o zona centrala, aproape de orice punct de interes, indiferent ca e vorba de un minimarket, restaurant, scoala, gradinita, farmacie, teatru, primarie, piata etc.

APARTAMENT SPATIOS CENTRAL CU 2 CAMERE

Iti prezentam un apartament spatios cu 2 camere, un living, 2 bucatarii (una dintre ele poate fi transformata intr-un living sau dormitor), 2 bai, un dormitor, 2 boxe, garajul aflat in curtea comuna, o pivnita uscata, 2 terase, un pod mansardabil, delimitat pe suprafata apartamentului si o gradina comuna amenajata. In curte sunt 3 vecini foarte simpatici si care sunt foarte greu de deranjat si de suparat, fiind foarte intelegatori.

APARTAMENT SPATIOS CENTRAL CU 2 CAMERE

Fiecare apartament din aceasta curte este legat direct la CET, astfel ca facturile la caldura sunt foarte mici. Apartamentul a fost renovat cu cativa ani in urma, podul a fost de asemenea refacut, iar tigla schimbata cu cea de tip Lindab. Ferestrele sunt mari, din termopan, in dormitor si living se afla parchet laminat, iar in baie, boxe si cele doua bucatarii, gresie. La capitolul siguranta si securitate, apartamentul este dotat cu alarma, videointerfon si senzori de gaz.

Apartamentul se intinde pe o suprafata de 140 m2 construiti dintre care 119 m2 utili. Toate tevile si instalatiile electrice din apartament au fost schimbate cu unele din cupru. Proprietarul vinde acest apartament cu mobila de bucatarie inclusa.

Acest imobil este pretabil atat pentru locuit, cat si pentru un sediu de firma.

APARTAMENT SPATIOS CENTRAL CU 2 CAMERE

Toate aceste avantaje au un raport de calitate pret extraordinar, asadar nu pierde timpul si achizitioneaza acest apartament pana nu ii creste valoarea sau il doreste altcineva inaintea ta.

Contact

Message has been sent successfully.

Leave a Reply

Menu Title