Apartament la mansarda in Functionarilor

115.000 Euro · 3 camere · Vânzare

Detalii

Apartament la mansarda in Functionarilor

Atunci cand vine vorba de piata imobiliara, cartierul Functionarilor este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai scumpe cartiere din judetul Arad. Renumele de cartier scump, la castigat, in primul rand, datorita pozitionarii lui, in inima municipiului Arad, in apropierea zonelor principale ale Aradului, la cateva sute de metri de zona ultracentrala, Spitalul Judetean, Consiliu Judetean, lacul de la Podgoria, Catedrala Ortodoxa, Kaufland, Lidl etc.

TUR VITUAL LA 360 GRADE – Apartament la mansarda in Functionarilor

Apartament la mansarda in Functionarilor

In prezent, in acest cartier locuiesc persoane care conduc afaceri mari sau persoane care ocupa functii importante in institutiile de stat. Daca cumva te gandesti sa te muti in acest cartier, pretul unui m2 de teren poate urca pana la 250 euro/m2.

Apartament la mansarda in Functionarilor

In aceasta zona, vei gasi putine proprietati sau terenuri disponibile la vanzare, iar proprietatea care vrem sa ti-o propunem este speciala datorita facilitatilor si dotarilor care se incadreaza la nivelul de confort mediu spre lux si a pretului fara concurenta de doar 408 euro / m2, raportat la suprafata construita.

Bine ati venit in universul Tranc & Tranc – Luxury Real Estate. Imi face o deosebita placere sa va prezint posibilitatea de a va muta intr-unul dintre cele mai scumpe cartiere din judetul Arad, intr-o vila construita din caramida in 2007 din materiale de calitate superioara, pe o suprafata de 510 m2, la un pret fara concurenta.

Apartament la mansarda in Functionarilor

In continuare, veti putea descoperi detalii despre un apartament amenajat modern, de 240 m2 utili si 282 m2 construiti, aflat la mansarda, care dispune de 3 camere, 1 bucatarie, 1 terasa exterioara, 1 baie, 1 living, 2 dormitoare si un dresing. Acoperisul a fost construit conform normelor de calitate si izolare norvegiene. Acoperisul este construit dintr-un model special de sindrila bituminoasa, cumparata din Norvegia, care garanteaza o izolatie termica si fonica buna si protectie impotriva traznetelor. Izolatia acoperisului a fost construita pe 2 randuri de capriori cu izolatie din vata minerala.

Apartament la mansarda in Functionarilor

In curtea comuna vei intalni o cusca pentru caine si un gratar. Zona este linistita cu trafic scazut si vecini alesi pe spranceana. Acoperisul a fost construit conform normelor de calitate si izolare norvegiene. In cazul unei pene de curent, aceasta este singura casa din cartier care va avea curent. Confortul acestui apartament mai este oferit si de climele performante montate in toate camerele dar si de centrala termice disponibila. Aceasta proprietate, datorita zonei, poate avea atat destinatie rezidentiala, cat si cea a unui sediu sau punct de lucru al unei firme.

Profita de aceasta ocazie unica, pentru ca, cu siguranta nu veti mai intalni pe piata imobiliara o proprietate similara la acest nivel de dotare, facilitati, zona si pret.

Contact

Message has been sent successfully.

Leave a Reply

Menu Title