ADORA PARK

· Apartment · Vânzare
OFERTA LA ULTIMELE APARTAMENTE

Detalii

Comisionul pentru intermedierea unui imobil in Cartierul ADORA PARK este 0

Au mai ramas cateva apartamente disponibile. Acum este momentul sa te muti in ADORA PARK!

TUR PANORAMIC 360 – ADORA PARK

Adora Park

TUR VIDEO – ADORA PARK

Complexul rezidential Adora Park este un proiect dezvoltat de Tagor, in parteneriat cu fondul de investitii britanic Patron Capital.

Tagor este o companie de dezvoltare imobiliara care activeaza pe piata romaneasca inca din anul 2004. Bucurandu-se de o vasta experienta atat locala, cat si internationala, dar si de o solida baza financiara, Tagor investeste in piata imobiliara romaneasca, cu scopul de a crea comunitati cat mai puternice. Astfel, Tagor a reusit sa se impuna pe piata dezvoltatorilor imobiliari ca un partener de incredere pentru colaboratorii sai, iar in acelasi timp a obtinut recunostinta clientilor, pentru serviciile de cea mai buna calitate pe care le ofera.

Pe langa oferirea de servicii de calitate, Tagor s-a remarcat pe piata dezvoltatorilor imobiliari si prin stilul sau inovator. Astfel, a reusit sa introduca pe piata din Romania doua concepte noi:

  • Conceptul newyorkez de „camera extra”, care, printr-o partitionare inteligenta a spatiului, ofera cumparatorului o camera suplimentara la achizitionarea unui apartament, fara ca acesta sa suporte vreun cost aditional.
  • Conceptul „Urban Village”, care isi propune sa creeze o comunitate puternica, strans legata de viata la oras, dar care sa transmita, in acelasi timp, acea atmosfera linistita si calma, specifica suburbiilor occidentale. Primul mare proiect creat pe baza acestui concept este Adora Urban Village din Bucuresti.

Sursa: adorapark.ro

Harta

Adora Park, Strada Cocorilor, Arad, Arad County, Romania

Contact

Message has been sent successfully.

Leave a Reply

Menu Title