fbpx
faceti click pentru a activa zoomul
Cautare...
Nu am gasit rezultate
deschide harta
Vezi Harta Rutiera Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet Prev Urmatorul

0 € la 4,000,000 €

More Search Options

0 € la 5,000 €

More Search Options
Am gasit 0 rezultate. Vezi rezultatele
Cautare Avansata

0 € la 5,000,000 €

More Search Options
am gasit 0 rezultate
Rezultatele cautarii

Despre noi

Cine suntem noi?

Cine suntem noi?

„Tranc & Tranc – Real Estate” este una dintre puținele agenții imobiliare din Romania care își răsfață clienții cu vizualizarea proprietăților în lumea virtuala la 360 grade, cu ajutorul ochelarilor VR, de pe smartphone, tabletă, PC sau laptop. Această soluție tehnologică inovativă asigură reducerea considerabilă a costurilor și a timpului dedicat procesului de achiziție a unei proprietăți.

Suntem o companie care își canalizează investițiile și energia în căutarea celor mai eficiente și inovative soluții de comunicare și intermediere în domeniul imobiliar.

Cu ce te putem ajuta?

Cu ce te putem ajuta?

Chiar dacă te afli în căutarea închirierii sau achiziției unei proprietăți construite, listată pe piață sau cauți să îți achiziționezi o proprietate nouă, într-un cartier nou, de la unul dintre dezvoltatorii locali sau vrei să îți construiești propria casă, Tranc & Tranc – Real Estate, te poate ajuta sau îți poate face căutarea mai ușoară. Folosește-te de posbilitatea de mapare a geolocației pe acest site pentru a-ți găsi vila, apartamentul sau afacerea mult visată și contactează-ne! Te vom ajuta să îți găsești proprietatea mult visată în doar câteva secunde. Oferim clienților noștri informații complete cu privire la achiziția sau vânzarea unei proprietăți, indiferent că vom sta de vorbă pe tema căutării proprietății de vis sau vom discuta despre dezvoltarea domeniului imobiliar în Romania.

Ce servicii îți punem la dispoziție?

Ce servicii îți punem la dispoziție?

Serviciile noastre sunt gândite să vă asigure mai mult decât o simplă tranzacție, ne dorim ca alături de noi să trăiți o experiență de care să vă amintiți cu plăcere, să fie plină de emoție, să vă protejăm, cât ne permite legislația de posibilii infractori, de posibilele fraude sau lucruri ascunse, de stres, de timpul pierdut degeaba, de stat la cozi, de incompetența unor angajați din instituțiile sau companiile cu care trebuie să interacționați, ne dorim să aveți acces la informații complete și transparente, legat de tot ce vom intreprinde în relația cu dvs., să nu plătiți comision pentru achiziție și să nu fiți nevoit să plătiți din valoarea pe care o doriți pe proprietatea scoasă la vânzare, ne dorim să aveți costuri mai mici cu tot procesul de intermediere, decât dacă v-ați achizitiona sau vinde singur proprietatea.

Servicii de intermediere imobiliară:
- Vânzare
- Închiriere
- Administrare

Alte servicii:
- Reprezentarea cumpărătorilor în regim de exclusivitate, în fața vânzătorilor și a firmelor de intermediere imobiliară, în vederea achiziției de proprietăți.
- Reprezentarea intereselor dezvoltatorilor imobiliari.

Servicii și beneficii speciale:
- Costuri mai mici la o parte din companiile sau instituțiile care sunt implicate în procesul de intermediere imobiliară.
- Vizualizarea proprietăților in lumea virtuală la 360 grade cu ajutorul ochelarilor VR, smartphone, tableta, laptop, PC.
- Noi ne ocupăm de acte acolo unde nu e necesară prezența clientului sau a proprietarului.
- Comision 0% la cumpărător.
- Nu încasăm comisionul din valoarea dorită de proprietar pe imobilul intermediat.

Tip proprietăți intermediate:
- Garsoniere
- Apartamente
- Case
- Vile
- Birouri
- Clădiri
- Spații comerciale
- Parcări
- Hale
- Pensiuni
- Hoteluri
- Conace
- Castele
- Mall-uri
- Ștranduri
- Terenuri
- Afaceri

Comparati ofertele