fbpx
faceti click pentru a activa zoomul
Cautare...
Nu am gasit rezultate
deschide harta
Vezi Harta Rutiera Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet Prev Urmatorul

0 € la 4,000,000 €

More Search Options

0 € la 5,000 €

More Search Options
Am gasit 0 rezultate. Vezi rezultatele
Cautare Avansata

0 € la 5,000,000 €

More Search Options
am gasit 0 rezultate
Rezultatele cautarii

8 motive pentru care TURUL VIRTUAL LA 360 gradeeste cea mai buna metoda de promovare!

Postat de admin pe 20 ianuarie 2016
| 0

8 motive pentru care TURUL VIRTUAL LA 360 gradeeste cea mai buna metoda de promovare!

In momentul de fata Tranc & Tranc Imobiliare iti pune la dispozitie posibilitatea de a-ti promova imobilul sau afacerea printr-un

TUR VIRTUAL PANORAMIC la 360 grade

sau printr-u TUR VIDEO.

La prima vedere poate parea un serviciu scump, asta daca nu iei in considerare impactul pe care o astfel de prezentare il poate avea in randul potentialilor clienti. Toti clienti care cauta o prezentare dinamica si inovativa vor fi foarte incantati sa se bucure de aceasta modalitate extraordinara de a pasii in lumea virtuala si de a reduce  timpul, efortul si costurile folosindu-se de aceasta tehnologie.

Le vom lua pe rand…

Atunci cand ne dorim sa vindem ceva, cum ar fi o pereche de pantofi , un laptop  sau chiar un early booking in Toscana, Italia,  stim cu totii ca, fara a castiga increderea clientilor nu vom avea nici o sansa de reusita. Aici apare de obicei diferenta intre cei care reusesc si cei care nu reusesc, iar sansele sa castigi increderea potentialului cumparator printr-o astfel de prezentare depaseste orice alta metoda de promovare existenta in momentul de fata pe piata.

 

Folosind aceasta tehnologie, clientul se poate bucura de multiple avantaje:

  1. Poate vizualiza imobilul sau afacerea 24/7 din confortul casei sale, impreuna cu cine doreste.
  2. Poate analiza in detaliu fiecare coltisor, pe cand, intr-o vizita de prezentare, a imobilului sau a afacerii, vizitatorul va surprinde doar o parte din informatii si poate rata unele care pot fi extrem de importante pentru el, pentru a lua decizia potrivita.
  3. Traim in secolul vitezei, fiecare minut este important si incercam sa il valorificam la maxim. Datorita turului virtual panoramic la 360 grade, clientul nu mai este nevoit sa isi irosesasca timpul si sa isi de-a programul peste cap, pentru a descoperi ca imobilul sau afacerea ce si-a propus sa o viziteze nu este deloc asa cum i-a fost prezentata.

Mac

Un astfel de serviciu are multiple avantaje si beneficii si pentru cel care sa hotarat sa achizitioneze acest serviciu.

4. Acest tur virtual panoramic la 360 grade poate fi promovat pe orice site,

5. Poate fi prezentat si in varianta offline direct de pe PC sau MAC.

6. Salveaza nu doar timpul si banii celui care comanda acest serviciu ci si deranjul si situatiile neplacute cu care te poti confrunta in relatia cu potentialii clienti care sunt putin mai „sensibili”.

7. Datorita acestui tur virtual panoramic la 360 grade clientii se triaza, se salveaza multe vizite inutile si obositoare.

8. Potentialii cumparatori care vizualizeaza un astfel de tur, in momentul in care doresc sa stabilieasca o intalnire pentru a vizualiza imobilul sau afacerea, sunt in proportie de 50% convinsi ca este alegerea potrivita pentru ei.

Va las sa reflectati la acest subiect si astept cu mare interes parerea voastra in casutele de comment de mai jos.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comparati ofertele